Mercedes-Benz Certified - Claes & Zonen Sint-Truiden

Logo

Over ons

Logo

Over ons

Logo

Over ons

Logo

Over ons

Logo

Over ons

Logo

Over ons


Tweedehandswagens van Mercedes-Benz

Sinds 2001 kan u bij ons terecht voor Nearly New Cars. Claes & Zonen was de eerste concessiehouder in België die deze wagens mocht aanbieden, eerst in Sint-Truiden, daarna ook in Tienen en Tongeren.

Nearly New Car kent de historiek van elke wagen: kilometerstand, onderhoud, eerste inschrijvingsdatum etc. alle informatie van het voertuig is gekend.

Vanzelfsprekend beschikt elk voertuig over een onderhoudsboekje, Car-Pass en alle benodigde documenten.

Mercedes-Benz Certified Cars

Sinds maart 2017 bieden we onze tweedehandswagens aan onder de nieuwe noemer Mercedes-Benz Certified Cars. Deze naamswijziging verandert niets aan de streng gecontroleerde en gegarandeerde kwaliteit van onze wagens.

Wij helpen u met uw zoektocht naar een geschikte tweedehandswagen

Kies uw nieuwe Mercedes uit vele eersteklas tweedehandsvoertuigen in stock. En of u nu een directiewagen, fabriekswagen, demonstratiewagen of een andere jonge tweedehandswagen kiest, alle tweedehandswagens van Mercedes-Benz kunnen uiteraard beroep doen op onze eigen service na verkoop.

Omdat u een wagen op maat verdient

We zijn er van bewust dat een wagen iets zeer persoonlijk is. En juist omdat wij begrijpen dat u op zoek bent naar de perfecte wagen, helpen wij graag uw droom te realiseren. Indien u in onze huidige voorraad online niet meteen uw ding vindt, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Onze commercieel afgevaardigden helpen u graag in uw zoektocht voor de wagen van uw dromen.